Ultima modificare: 15 aprilie 2015 

Bun venit în Kualita!

Vă mulţumim pentru utilizarea produselor şi serviciilor noastre („Serviciile”). Serviciile sunt oferite de QUALITY KEY GRUP S.R.L. („QUALITY KEY GRUP”), cu sediul în Bucureşti, Aleea Barajul Dunării, nr. 3, bl. M35, sc. 1, et. 9, ap. 37, sector 3, adresa de corespondență: Bucureşti, B-dul Unirii, nr. 59, Bl. F2, Sc. 1, Et. 7, Ap. 25, Sector 3, Cod Postal 030828, România.

ACESTA ESTE UN ACORD ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI QUALITY KEY GRUP (ÎMPREUNĂ CU AFILIAȚII SĂI). ÎNAINTE DE UTILIZAREA APLICAŢIEI, VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE FAȚĂ, PRECUM ȘI TOATE REGULILE ȘI POLITICILE REFERITOARE LA PRODUSUL APLICAŢIE KUALITA („APLICAŢIA”) ȘI SERVICIILE AFERENTE APLICAŢIEI (INCLUZÂND, FĂRĂ LIMITARE, ORICE REGULI SAU PREVEDERI DE UTILIZARE SPECIFICE APLICAȚIEI).

PRIN UTILIZAREA APLICAȚIEI, CONSIMȚIȚI SĂ VĂ ANGAJAȚI PRIN TERMENII PREZENTULUI ACORD. DACĂ NU ACCEPTAȚI TERMENII PREZENTULUI ACORD, NU TREBUIE SĂ UTILIZAȚI APLICAȚIA.

Vă rugăm să îi citiţi cu atenţie.

Utilizarea Serviciilor noastre

Trebuie să respectaţi toate politicile puse la dispoziţie în cadrul Serviciilor.

Sub rezerva termenilor și condițiilor detaliate în continuare, QUALITY KEY GRUP S.R.L. vă acordă prin prezenta dreptul de utilizare al Aplicației exclusiv pe dispozitivul dumneavoastră.

Nu puteti si nu veti incuraja, asista sau autoriza nicio altă persoană să modifice, să reproduca tehnologia, să decompileze sau sa dezasambleze Aplicația, integral sau parțial, să creeze lucrări derivate din sau ale Aplicației, să se sustragă, să modifice, să anuleze sau manipuleze oricare din funcțiile sau protecțiile Aplicației sau orice mecanisme asociate operativ Aplicației, incluzand, fara limitare, extinderea sau inlocuirea oricărei funcționalități de management al drepturilor digitale din cadrul Aplicației.

Nu utilizaţi Serviciile în mod necorespunzător. De exemplu, nu încercaţi să influenţaţi Serviciile sau să le accesaţi în alt mod decât prin interfaţa şi prin instrucţiunile oferite de QUALITY KEY GRUP. Putem întrerupe sau înceta furnizarea Serviciilor către dvs. dacă nu respectaţi Termenii şi condiţiile sau politicile noastre ori în cazul în care investigăm un comportament suspectat ca fiind necorespunzător.

Utilizarea Serviciilor nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestora sau asupra conţinutului pe care îl accesaţi. Nu aveţi dreptul să utilizaţi conţinutul din cadrul Serviciilor noastre, cu excepţia cazului în care obţineţi permisiunea din partea proprietarului conţinutului sau dacă acest lucru vi se permite prin lege. Prezenţii Termeni şi condiţii nu vă acordă dreptul de a utiliza nicio marcă sau siglă din cadrul Serviciilor. Nu eliminaţi, nu ascundeţi şi nu modificaţi nicio menţiune legală afişată în cadrul sau împreună cu Serviciile.

Serviciile noastre afişează un anumit conţinut care nu aparţine QUALITY KEY GRUP. Responsabilitatea pentru acest conţinut revine exclusiv entităţii care îl pune la dispoziţie. Putem examina conţinutul pentru a stabili dacă este ilegal sau dacă încalcă politicile noastre şi putem elimina sau refuza să afişăm conţinutul despre care considerăm, în mod rezonabil, că încalcă politicile noastre ori legea. Însă acest lucru nu înseamnă neapărat că examinăm conţinutul; prin urmare, nu presupuneţi că îl examinăm.

În ceea ce priveşte utilizarea Serviciilor de către dvs., putem să vă trimitem rapoarte, notificări privind serviciile, mesaje administrative şi alte informaţii. Puteţi renunţa la unele dintre aceste comunicări.

Unele dintre Serviciile noastre sunt disponibile pe dispozitive mobile. Nu utilizați aceste Servicii într-un mod care vă distrage atenția și vă împiedică să respectați legislația rutieră și de siguranță.

Putem să modificăm prezenţii Termeni şi condiţii şi Termenii şi condiţiile suplimentare care se aplică unui Serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbărilor survenite la nivelul legislaţiei sau al Serviciilor noastre. Consultaţi periodic Termenii şi condiţiile. Pe această pagină vom posta notificările privind modificările prezenţilor Termeni şi condiţii. Vom posta notificările cu privire la modificarea Termenilor şi condiţiilor suplimentare în cadrul Serviciilor în cauză. Modificările nu se vor aplica retroactiv şi vor intra în vigoare în termen de minimum paisprezece zile după postare. Totuşi, modificările aferente funcţiilor noi ale unui Serviciu şi cele din motive legale vor intra în vigoare imediat. Dacă nu sunteţi de acord cu modificările aduse Termenilor şi condiţiilor aferente unui Serviciu, vă sugerăm să întrerupeţi utilizarea Serviciilor respective.

În cazul unei discrepanţe între prezenţii Termeni şi condiţii şi Termenii şi condiţiile suplimentare, vor prevala Termenii şi condiţiile suplimentare.

Contul dvs. Kualita

Pentru a utiliza Serviciile, este necesar un Cont Kualita. Puteţi să vă creaţi propriul Cont Kualita sau Contul Kualita vă poate fi atribuit de un administrator, cum ar fi angajatorul sau partenerul dvs. autorizat prin contract. Dacă utilizaţi un Cont Kualita atribuit de un administrator, se pot aplica Termeni şi condiţii diferite sau suplimentare, iar administratorul poate avea dreptul să vă acceseze sau să vă dezactiveze contul.

Pentru a vă proteja Contul Kualita, păstrați parola confidențială. Purtați întreaga responsabilitate pentru activitatea care are loc în sau prin intermediul Contului Kualita. Încercați să nu reutilizați parola Contului Kualita pentru aplicații terță parte. Dacă aflați despre orice utilizare neautorizată a parolei sau a Contului Kualita, resetaţi-o astfel încât nicio altă persoană să nu se poată conecta la contul dvs. Pentru a face acest lucru, introduceţi numele de utilizator în pagina de asistență „Recuperare parolă”,

Protejarea confidenţialităţii şi a drepturilor de autor

Politicile de confidenţialitate QUALITY KEY GRUP explică modul în care tratăm datele dvs. cu caracter personal şi în care vă protejăm confidenţialitatea atunci când utilizaţi Serviciile noastre. Prin utilizarea Serviciilor noastre, sunteţi de acord că QUALITY KEY GRUP poate să utilizeze datele respective conform politicilor noastre de confidenţialitate.

Răspundem notificărilor cu privire la posibilele încălcări ale drepturilor de autor şi desfiinţăm conturile utilizatorilor care încalcă în mod repetat drepturile de autor, conform prevederilor cuprinse în Legea privind drepturile de autor digitale (nr.8 din 14 martie 1996) din România.

Oferim informaţii care ajută proprietarii drepturilor de autor să îşi gestioneze proprietatea intelectuală online. În cazul în care consideraţi că vă sunt încălcate drepturile de autor şi doriţi să ne înştiinţaţi, puteţi trimite un email la adrea de email contact@kualita.ro, sau fizic, la adresa de corespondență menționată în primul paragraf al acestor Termeni și condiții.

Conţinutul dvs. în cadrul Serviciilor noastre

Anumite Servicii vă permit să încărcați, să trimiteți, să stocați sau să primiți conținut. Vă păstrați toate drepturile de proprietate intelectuală deținute asupra conținutului respectiv. Pe scurt, tot ceea ce vă aparține rămâne în proprietatea dvs.

Când încărcați, trimiteți, stocați sau primiți conținut în cadrul Serviciilor sau prin intermediul acestora, acordați QUALITY KEY GRUP (și părților cu care lucrăm) o licenţă globală pentru utilizarea, găzduirea, stocarea, reproducerea, modificarea, crearea de lucrări derivate (cum ar fi cele rezultate din interpretarea conținutului, analize, sau exporturi de informații, fără vreo asociere cu datele dvs. de identificare, sau alte modificări pe care le efectuăm pentru ca respectivul conținut să funcționeze mai bine cu Serviciile noastre), comunicarea, publicarea, executarea publică, afișarea publică și distribuirea respectivului conținut. Drepturile pe care le acordați în cadrul acestei licențe au scopul limitat de operare, promovare și îmbunătățire a Serviciilor, precum și de dezvoltare a unor servicii noi. Această licenţă rămâne în vigoare chiar dacă nu mai utilizaţi Serviciile noastre. Anumite Servicii vă pot oferi modalităţi de accesare şi de eliminare a conţinutului furnizat către respectivul Serviciu. De asemenea, anumite Servicii au Termeni şi condiţii sau setări care restrâng domeniul de utilizare a conţinutului trimis în cadrul respectivelor Servicii. Asigurați-vă că dețineți drepturile necesare pentru a ne acorda această licență pentru întregul conținut pe care îl trimiteți către Serviciile noastre.

Sistemele noastre automatizate analizează conținutul dvs. pentru a vă oferi funcții relevante din cadrul produselor, cum ar fi publicitate personalizată. Analiza are loc când conținutul este trimis, primit sau stocat.

Dacă aveți un Cont Kualita, este posibil să afișăm Numele profilului, Fotografia de profil și acțiunile dvs. pe care le întreprindeți în cadrul Kualita sau în cadrul aplicațiilor terță parte conectate la Contul Kualita (de exemplu, like-urile, +1rile, recenziile pe care le scrieți și comentariile pe care le postați în Forumul Kualita, Google+ sau Facebook sau LinkedIn) în Serviciile noastre, inclusiv să le afișăm în anunțuri sau în alte contexte comerciale. Vom respecta alegerile pe care le faceți pentru a limita setările de distribuție sau de vizibilitate din Contul Kualita. De exemplu, puteți configura setările, astfel încât numele și fotografia dvs. să nu apară într-un anunț.

Puteţi afla mai multe informaţii despre modul în care QUALITY KEY GRUP utilizează şi stochează conţinutul în politica de confidenţialitate sau în Termenii şi condiţiile suplimentare pentru anumite Servicii. Dacă trimiteţi feedback sau sugestii despre Servicii, putem utiliza feedbackul sau sugestiile respective fără a avea nicio obligaţie faţă de dvs.

Fara a aduce atingere altor prevederi, QUALITY KEY GRUP vă oferă o licenţă personală, globală, scutită de redevenţe, netransmisibilă şi neexclusivă pentru a utiliza programul software furnizat de QUALITY KEY GRUP ca parte a Serviciilor. Această licenţă are unicul scop de a vă permite să utilizaţi şi să vă bucuraţi de beneficiile Serviciilor, aşa cum sunt acestea furnizate de QUALITY KEY GRUP, în modul permis de prezenţii Termeni şi condiţii. Nu aveţi dreptul să copiaţi, să modificaţi, să distribuiţi, să vindeţi sau să închiriaţi nicio parte a Serviciilor şi a programelor software incluse; nu aveţi dreptul să refaceţi sau să încercaţi să extrageţi codul sursă al respectivului program software, cu excepţia cazurilor în care legislaţia nu permite aceste restricţionări sau a cazurilor în care aveţi permisiunea scrisă din partea noastră.

Programele software open source sunt importante pentru noi. Unele dintre programele software utilizate în cadrul Serviciilor noastre pot fi oferite în baza unei licenţe open source pe care o vom pune la dispoziţia dvs. Licenţa open source poate include prevederi care prevalează în mod expres asupra unora dintre prezenţii Termeni şi condiţii.

Furnizarea Serviciilor pentru companii

Vânzări directe. Atunci când cumpărați Conținut Kualita (definit ca fișiere de date, rapoarte, text scris, analize, fotografii, videoclipuri sau alte elemente), o puteți face într-un mod direct,  direct de la QUALITY KEY GRUP (o „Vânzare directă”).

De fiecare dată când achiziționați Conținut, încheiați un contract de vânzare separat, pe baza Termenilor (în funcție de caz) cu QUALITY KEY GRUP.

Contractul de vânzare separat se adaugă contractului încheiat cu QUALITY KEY GRUP pentru utilizarea Serviciilor (adică Termenii și condițiile Kualita de față).

Accesarea Conținutului. Puteți să utilizați Kualita pentru a analiza, raporta în compania dvs. și/sau descărca Conținut pentru dispozitivul mobil, computer sau alt dispozitiv compatibil („Dispozitiv”). Disponibilitatea Conținutului poate varia de la o țară la alta și este posibil ca nu tot Conținutul să fie disponibil în țara dvs. QUALITY KEY GRUP nu este responsabil pentru și nu susține Conținutul de pe Kualita care provine de la o altă sursă decât QUALITY KEY GRUP.

Utilizarea Serviciilor de către dvs.

Limite de vârstă. Pentru a utiliza Kualita trebuie să aveți minimum 14 ani. Dacă ați împlinit 14 ani, dar aveți mai puțin de 18 ani, trebuie să obțineți permisiunea părintelui sau a tutorelui legal pentru a utiliza Serviciile Kualita și pentru a accepta Termenii. Nu trebuie să accesați Kualita dacă nu vi se permite (sau dacă vi s-a interzis juridic în vreun alt mod) să primiți sau să utilizați Serviciile sau Conținutul acestuia de legile țării în care sunteți rezident sau din care accesați sau utilizați Kualita. Trebuie să respectați orice alte limitări suplimentare privind vârsta care se pot aplica utilizării unui Conținut particular oferit de Serviciile Kualita.

Cerințe privind utilizarea de bază. Pentru a utiliza Serviciile, veți avea nevoie de un Dispozitiv care întrunește cerințele de sistem și de compatibilitate pentru Conținutul relevant, care se pot modifica periodic, de acces activ la internet și de un software compatibil. Capacitatea de a utiliza Serviciile și performanța acestuia pot fi afectate de acești factori. Îndeplinirea acestor cerințe de sistem este responsabilitatea dvs.

Taxe impuse de terțe părți. Este posibil să vi se aplice taxe pentru date sau acces de către terțe părți (cum ar fi furnizorul dvs. de internet sau operatorul de telefonie mobilă) pentru utilizarea Conținutului și a Serviciile Kualita. De exemplu, vi se pot aplica astfel de taxe dacă utilizați servicii oferite prin intermediul Kualita pe dispozitive sau prin intermediul unor servicii terță parte. Toate aceste taxe cad în responsabilitatea dvs.

Actualizări. Pentru Kualita ar putea fi necesar să instalați actualizări pe care le lansăm periodic pentru a utiliza Kualita și pentru a accesa sau descărca Conținutul. Conținutul care provine de la QUALITY KEY GRUP poate intra periodic în legătură cu serverele Kualita pentru a se verifica existența unor actualizări disponibile pentru Conținut și pentru funcționarea Serviciilor, cum ar fi remedieri ale erorilor, corecții, funcții îmbunătățite și versiuni noi (numite, împreună, „Actualizări”). Utilizarea Conținutului pe care l-ați instalat presupune faptul că ați fost de acord să primiți astfel de Actualizări solicitate în mod automat. Dacă nu sunteți de acord cu astfel de Actualizări, solicitate și primite în mod automat, nu utilizați aplicația Kualita și nu instalați acest Conținut.

Conturile dezactivate. În cazul în care vi se dezactivează accesul la cont în conformitate cu prevederile Termenilor (de exemplu, dacă încălcați acești Termeni), este posibil să vi se împiedice accesul la Serviciile Kualita, la detaliile contului sau la fișierele și Conținutul stocate în contul dvs. Consultați secțiunea Drepturi și restricții de mai jos pentru a vedea ce drepturi aveți în cazul în care nu puteți descărca Conținut înainte de dezactivarea contului.

Puncte și premii.

Puncte Kualita. Prin completarea chestionarelor active în Aplicație, acumulați un număr indicat de puncte. Puteți verifica raportarea activităților făcute în aplicația Kualita, accesând din meniu atât pagina ‘Dashboard’, cât și ‘Balanță’ unde puteți verifica puncte acumulate. În Dashboard puteți vedea totalul punctelor acumulate de la crearea contului până în prezent, iar în balanță puteți detalia puncte obținute, dar pe perioade mai scurte până în prezent selectabile din filtrele disponibile pe pagină: ziua curentă ‘Astăzi’, ‘Ultima săptămână’, ‘Ultima lună’ sau ‘Ultimele 3 luni’.

Premiile Kualita. QUALITY KEY GRUP poate adăuga sau elimina premii în catalogul de premii găsit în Aplicație, accesând din meniu pagina de ‘Premii’. Premiile sunt oferite atât din partea QUALITY KEY GROUP, cât și din partea partenerilor Kualita. Valoarea premiilor este exprimată în puncte.         

Revendicarea premiilor. Un premiu poate fi pus în ‘coșul de cumpărături’ prin click pe semnul plus, de unde se poate crește cantitatea dorită, dacă balanța de puncte acumulate vă permite acest lucru. După selecția premiilor dorite, selectați butonul ‘Revendică’ și verificați detaliile de livrare, după care puteți confirma revendicarea lor.  

Livrarea premiilor. Premiile se livrează prin intermediul Fan Courier, în 42-72h de la confirmarea livrăriii lor.

Încălcarea Termenilor licenței. Dacă încălcați oricare dintre termenii și condițiile prezente în acești Termeni, drepturile ce vă revin prin această licență vor înceta imediat, fara obligatia de instiintare din partea noastra, iar QUALITY KEY GRUP vă poate opri accesul la Kualita, la Conținut și/sau la contul QUALITY KEY GRUP fără să beneficiați de o rambursare. Faptul ca Societatea QUALITY KEY GRUP nu insista asupra sau nu obliga la o conformitate stricta din partea dumneavoastra cu prezentul Acord nu va constitui o renuntare la oricare din drepturile sale / nu va fi interpretata ca o absolvire de raspunderea ce va este imputabila.

Fără utilizare publică. Nu puteți să afișați (parțial sau în întregime) Conținutul ca parte a unei reprezentații publice de orice natură, chiar dacă nu percepeți taxe pentru această afișare (cu excepția cazului în care o astfel de utilizare nu constituie o încălcare a drepturilor de autor și nu încalcă alte drepturi aplicabile). Utilizarea unui instrument sau a unei funcții oferite ca parte autorizată a Serviciile este permisă, cu condiția să utilizați instrumentul sau funcția numai după cum este în mod particular permis și în maniera exactă indicată și acceptată de QUALITY KEY GRUP.

Vânzarea, distribuirea sau atribuirea către terțe părți. Fara limitare la urmatoarele, nu puteți vinde, închiria, concesiona, redistribui, difuza, transmite, comunica, modifica, sublicenția sau transfera ori atribui vreun element de Conținut sau drepturile dvs. asupra Conținutului niciunei terțe părți fără autorizare, interdicție care se aplică și pentru toate descărcările de Conținut pe care le puteți obține prin intermediul Serviciile. Utilizarea instrumentelor sau a funcțiilor oferite ca parte autorizată a Serviciile nu va încălca această prevedere atât timp cât utilizați instrumentul numai după cum este în mod particular permis și în maniera exactă indicată și acceptată de QUALITY KEY GRUP.

Capturarea fluxurilor. Nu puteți utiliza Kualita sau oricare alt Conținut în legătură cu programe software de copiere sau capturare a fluxurilor ori cu alt software similar, pentru a înregistra sau a crea o copie a vreunui element de Conținut care vă este oferit în flux.

Permiterea accesului la Conținut. Nu puteți utiliza Conținutul ca parte a unui serviciu destinat accesării în comun, închirierii sau utilizării de către mai multe persoane sau pentru oricare altă instituție, cu excepția cazurilor în care acest lucru este permis și numai în maniera exactă indicată și acceptată de QUALITY KEY GRUP.

Funcții de securitate. Nu puteți încerca (și nici nu puteți asista, autoriza sau încuraja alte persoane) să evitați, dezactivați sau anulați oricare dintre funcțiile sau componentele de securitate, cum ar fi software-ul de management al drepturilor digitale sau criptarea, care protejează, împiedică sau limitează în alt fel accesul la Conținut sau la Serviciile Kualita. Dacă încălcați oricare dintre funcțiile de securitate, puteți fi pasibil(ă) de pedepse civile sau penale.

Notele privind drepturile de proprietate. Nu puteți elimina niciuna dintre filigranele, etichetele sau alte note legale sau de proprietate incluse în Conținut și nu puteți încerca să modificați niciunul dintre elementele de Conținut obținute prin intermediul Serviciile, interdicție care privește toate modificările de natură să mascheze sau să schimbe indicațiile privind proprietatea sau sursa Conținutului.

Utilizarea aplicațiilor Android. Trebuie să utilizați aplicațiile obținute de pe platformele terților în conformitate cu Politicile comerciale și de produs Kualita care sunt oferite în mod periodic și a căror versiune curentă poate fi găsită la http://play.google.com/about/developer-content-policy.html

Conținut deteriorat. După ce Conținutul este disponibil prin intermediul contului dvs., trebuie să îl verificați în cât mai scurt timp posibil, pentru a vă asigura să acesta se descarcă sau se transmite în flux în mod corect (după caz) și că funcționează conform descrierii și să ne anunțați cât mai repede posibil în cazul în care găsiți erori sau defecte. În cazul aplicațiilor mobile, trebuie să contactați QUALITY KEY GRUP cu privire la toate defectele sau problemele de funcționare găsite în aplicații, după cum se descrie în Meniu/Tutorial din aplicatie.

Eliminarea sau indisponibilitatea Conținutului. Guvernat de Termenii de față, Conținutul pe care îl achiziționați vă va fi pus la dispoziție prin intermediul Serviciilor pentru perioada contractată de dvs. în cazul încheierii unui contract suplimentar cu QUALITY KEY GRUP, iar în celelalte cazuri pentru o perioadă pentru care QUALITY KEY GRUP are dreptul de a vă pune la dispoziție acest Conținut. În anumite cazuri (de exemplu, dacă QUALITY KEY GRUP pierde drepturile relevante, întrerupe oferirea unui serviciu sau Conținutul nu mai este disponibil, încalcă termenii sau legile aplicabile), QUALITY KEY GRUP poate elimina de pe Dispozitiv sau vă poate opri accesul la un anumit Conținut pe care l-ați achiziționat. Cu o perioadă de timp convenabilă în prealabil, QUALITY KEY GRUP vă va trimite o notificare referitoare la respectiva eliminare sau oprire a accesului.

Selectarea, copierea și inserarea. Pentru anumite elemente de Conținut în format text ar putea fi disponibile funcții de selectare, copiere și inserare, pe care trebuie să le utilizați în limite stabilite și numai în scopuri personale și necomerciale.

Limitări ale accesului pe Dispozitive. Din timp în timp, QUALITY KEY GRUP poate introduce limite ale numărului de Dispozitive și/sau ale aplicațiilor software pe care le puteți utiliza pentru a accesa Conținutul (pentru mai multe informații, accesați linkul Ajutor corespunzător Conținutului relevant de pe Kualita). Pentru a aplica aceste limite, QUALITY KEY GRUP poate înregistra și stoca numerele unice de identificare a dispozitivului pentru Dispozitivele dvs.

Activități periculoase. Niciunul dintre Serviciile sau elementele de Conținut nu sunt destinate spre a fi utilizate în operarea echipamentelor nucleare, în sistemele care fac posibilă viața, comunicațiile de urgență, navigarea aeronavelor sau sistemele de comunicații, sistemele de controlare a traficului aerian sau în alte activități de acest fel, în care defecțiunea Serviciilor sau a Conținutului ar putea produce moartea, vătămarea personală sau daune materiale sau ale mediului severe.

Modificarea Termenilor prezenți.

QUALITY KEY GRUP isi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre termenii prezentului Acord prin publicarea termenilor revizuiti pe site-ul http://kualita.ro/termeni. Utilizarea in continuare de catre dumneavoastra a Aplicatiei dupa data intrarii in vigoare a oricarei astfel de modificari va fi considerata drept acordul dumneavoastra de a va angaja prin respectiva modificare.

Modificarea şi încetarea furnizării Serviciilor

Modificăm şi îmbunătăţim în mod constant Serviciile. Putem să adăugăm sau să eliminăm funcţionalităţi ori funcţii; de asemenea, putem să suspendăm sau să întrerupem complet furnizarea unui Serviciu.

Puteţi să renunţaţi oricând la utilizarea Serviciilor noastre, însă ne va părea rău să nu mai colaborăm cu dvs. De asemenea, QUALITY KEY GRUP poate întrerupe furnizarea Serviciilor către dvs. sau poate adăuga ori stabili în orice moment noi limite pentru Serviciile respective.

Considerăm că dvs. sunteţi proprietarul propriilor date, iar păstrarea accesului la datele respective este un lucru important. Dacă întrerupem furnizarea unui Serviciu, în situaţiile când acest lucru este posibil în mod rezonabil, vă vom notifica în prealabil şi în mod rezonabil şi vă vom oferi posibilitatea de a prelua informaţiile din cadrul respectivului Serviciu.

Garanţii

Furnizăm Serviciile la un nivel de aptitudine şi atenţie rezonabil din punct de vedere comercial şi sperăm că vă va face plăcere să le utilizaţi. Dar, există anumite lucruri pe care nu le putem promite în legătură cu Serviciile.

Cu excepţia prevederilor explicite din prezenţii Termeni şi condiţii sau din Termenii şi condiţiile suplimentare, QUALITY KEY GRUP şi furnizorii sau distribuitorii săi nu fac nicio promisiune specială în legătură cu Serviciile. De exemplu, nu ne luăm niciun angajament cu privire la conţinutul din cadrul Serviciilor, funcţiile specifice disponibile prin intermediul Serviciilor, fiabilitatea, disponibilitatea şi capacitatea acestora de a vă satisface cerinţele. Furnizăm Serviciile „ca atare”.

Anumite jurisdicţii prevăd unele garanţii, cum ar fi garanţia implicită de vandabilitate, conformitate cu un anumit scop şi neîncălcare a prevederilor legale. În limita prevederilor legale, excludem toate garanţiile.

În măsura permisă de lege, QUALITY KEY GRUP, furnizorii şi distribuitorii QUALITY KEY GRUP nu vor fi răspunzători pentru pierderile de profituri, venituri sau date, pentru pierderile financiare sau pentru daunele indirecte, speciale, subsecvente, exemplare sau punitive, orice alte reclamatii.

QUALITY KEY GRUP, furnizorii şi distribuitorii săi nu vor fi în niciun caz responsabili pentru nicio pierdere sau pagubă care nu poate fi prevăzută în mod rezonabil.

Recunoaştem că, în unele ţări, este posibil să aveţi drepturi legale în calitate de consumator. Dacă utilizaţi Serviciile în scop personal, atunci nicio prevedere a prezenţilor Termeni şi condiţii sau a oricăror Termeni şi condiţii suplimentare nu limitează drepturile legale ale consumatorilor, la care nu se poate renunţa prin contract.