QUALITY KEY GRUP S.R.L., cu sediul în Bucureşti, Strada Turturelelor, nr. 48, sector 3, adresa de corespondenţă: Bucureşti, Strada Turturelelor, nr. 48, sector. 3, Bucuresti,Cod Postal 030882, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J40/172/2010, CUI: RO 26381138, începând cu 10 Ianuarie 2014, denumit mai departe „QUALITY KEY GRUP” vă răsplătește eforturile și fidelitatea prin puncte pe care le puteți acumula în contul dvs. Kualita.

Pentru a putea deveni membru Kualita, trebuie să descărcați aplicația Kualita din Google Play și să vă creați un cont.

Puteți utiliza serviciile noastre prin descărcarea aplicaţiei Kualita și crearea unui cont cu ajutorul căruia să puteți completa chestionare sau invita prieteni în comunitatea Kualita. Spunându-vă părerea despre experiențele de cumpărare pe care le aveți, puteți contribui la îmbunătățirea lor și sunteți răsplătiți și cu premii!. Fără cont Kualita nu este posibilă acumularea de puncte, sau analiza reprezentativității răspunsurilor Dvs. către companiile partenere. Când utilizați serviciile, dorim să înțelegeți ce informații colectăm, cum folosim informațiile cu caracter personal și cum vă protejăm confidențialitatea.

Informaţiile pe care le colectăm

Colectăm informații pentru a putea oferii servicii mai bune tuturor utilizatorilor și partenerilor noștri: de la informații de bază, cum ar fi vârsta, localitatea și sexul respondenților, adresa de email, adresa de livrare a premiilor, data și ora completării chestionarelor, pozelor încărcate de către utilizatori în aplicația Kualita, premiile comandate, puncte acumulate, sau alte informații completate de către utilizatori în cadrul aplicației.

Colectăm informaţii în două moduri:

Cum utilizăm informaţiile pe care le colectăm

Folosim informațiile pe care le colectăm pentru a oferi, administra, proteja și a îmbunătăți serviciile, pentru a dezvolta servicii noi și pentru a proteja compania Kualita și utilizatorii. De asemenea, folosim aceste informații pentru a vă oferi conținut personalizat, cum ar fi balanța punctelor acumulate pe diferite tipuri de activități, poziția în clasament, adresa de livrare pentru a vă putea trimite premiile pe care le revendicați, adresa de email pentru a putea comunica legat de toate aspectele contului Dvs.

Dacă aveți un Cont Kualita, vă putem afișa numele de profil, fotografia de profil și acțiunile efectuate pe Kualita.

Când contactați echipa Kualita, păstrăm o înregistrare a comunicării dvs. pentru a ajuta la rezolvarea oricăror probleme pe care le-ați putea întâmpina. Putem să utilizăm adresa dvs. de e-mail pentru a vă informa despre serviciile noastre, cum ar fi anunțuri despre modificările sau îmbunătățirile viitoare.

În cazul în care completați un chestionar Kualita, în care dați o notă slabă vreunui aspect cuprins în întrebări, părerea Dvs. va fi transferată printr-un email intermediar al echipei Kualita, în mod automat și ANONIM către emailul managerului magazinului vizitat de Dvs. Managerul magazinului poate să răspundă la emailul primit din partea echipei Kualita, răspuns care va fi transferat în mod automat către Dvs. Dacă veți dori, veți putea continua conversația cu managerul magazinului, în același fel, prin intermediul emailului echipei Kualita.

Kualita prelucrează informaţii cu caracter personal pe servere închiriate. Informaţiile dvs. cu caracter personal pot fi prelucrate pe un server situat în afara ţării dvs. de reşedinţă.

Accesarea şi actualizarea informaţiilor dvs. cu caracter personal

Puteți alege crearea unui cont Kualita. Odată contul creat aveţi posibilitatea să accesați contul Kualita din aplicație, unde puteți verifica și actualiza informațiile personale prin editarea câmpurilor disponibile în profilul Dvs.

Informaţiile pe care le distribuim

Nu trimitem informațiile personale unor companii, organizații și persoane din afara QUALITY KEY GRUP S.R.L., decât cu consimţământul dvs expres. Vom distribui informaţii cu caracter personal în mod anonim către companii, organizaţii sau persoane din afara Kualita atunci când avem consimţământul dvs. În acest sens, pentru a putea distribui rapoarte care conțin informații anonime (cum ar fi de exemplu: “consumatorii cu vârste cuprinse între 18-24 de ani, din mediu urban, cu educație la nivel de universitate, angajați consideră că….”) solicităm consimţământul dvs.

Administratorul Kualita are drepturi asupra contului Kualita creat

În cazul în care compania Kualita este implicată într-o fuziune, într-o achiziţie sau într-o vânzare de active, vom continua să asigurăm confidenţialitatea tuturor informaţiilor cu caracter personal şi vom notifica utilizatorii afectaţi înainte ca informaţiile cu caracter personal să fie transferate sau să intre sub incidenţa unei alte Politici de confidenţialitate.

Securitatea informaţiilor

Depunem eforturi pentru a proteja Kualita şi utilizatorii noştri împotriva accesului neautorizat sau a modificării, dezvăluirii ori distrugerii neautorizate a informaţiilor pe care le deţinem. În special:

Când se aplică această Politică de confidențialitate

Politica noastră de confidențialitate se aplică tuturor serviciilor oferite de QUALITY KEY GRUP.

Politica noastră de confidenţialitate nu se aplică serviciilor oferite de alte companii sau persoane fizice, inclusiv produselor sau paginilor de internet care vă pot fi afişate în rezultatele căutării, paginilor de internet care pot include servicii Kualita sau alte pagini de internet conectate din cadrul serviciilor noastre. Politica noastră de confidenţialitate nu include practicile referitoare la informaţii care aparţin altor companii şi organizaţii care fac reclamă serviciilor noastre şi care pot utiliza cookie-uri, etichete pixel şi alte tehnologii pentru a afişa şi a oferi anunţuri relevante.

Conformitatea și cooperarea cu autoritățile de reglementare

Examinăm în mod regulat propria conformitate cu Politica noastră de confidenţialitate. De asemenea, aderăm la mai multe cadre de autoreglementare. Când primim reclamaţii oficiale scrise, pentru confirmare, contactăm persoana care a formulat reclamaţia respectivă. Colaborăm cu autorităţile de reglementare corespunzătoare, inclusiv cu autorităţile locale pentru protecţia datelor, pentru a soluţiona orice reclamaţii referitoare la transferul datelor cu caracter personal şi pe care nu le putem soluţiona direct cu utilizatorii noştri.

Modificările

Politica noastră de confidenţialitate se poate modifica periodic. Drepturile dvs. în baza acestei Politici de confidenţialitate nu vor fi diminuate fără consimţământul dvs. explicit. Orice modificări aduse Politicii de confidenţialitate vor fi postate pe această pagină şi, în cazul în care modificările sunt importante, vom furniza o notificare cu o mai mare vizibilitate (inclusiv, în cazul anumitor servicii, o notificare prin e-mail privind modificările aduse Politicii de confidenţialitate). De asemenea, vom păstra în arhivă versiunile anterioare ale acestei Politici de confidenţialitate, astfel încât să le puteţi consulta.

QUALITY KEY GRUP prelucrează date cu caracter personal in conformitate cu Legea 677/2001, in calitate de operator date personale sub notificarea cu nr. 28237, transmisă la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Date de contact:

Adresă poștală: S.C. QUALITY KEY GRUP S.R.L.: Bucureşti, Str. Turturelelor, nr. 48, Sector 3.

Email: contact@kualita.ro